Онлайн магазин НИКОЛ - бижута Сваровски SwarovskiЦена: до
Марка:
Категория:
Цвят:
Име / №:
 


Онлайн магазин НИКОЛ е създаден през 2007 година и е собственост на фирма Апрейн Кристал Перфект ЕООД. Специализиран и насочен в продажбата на модни бижута, бижутерия и аксесоари. При нас ще откриете нови и хитови модели с отлично качество и достъпни цени. Всички бижута са анти алергични, работим само с доказали се производители. Всеки път когато разглеждате онлайн магазина ни, той ще Ви изглежда различен, защото постоянно включваме нови, уникални продукти. Стремим се да сме винаги в крак с модата и да удовлетворим и най-претенциозните изисквания.
При нас ще откриете това, което търсите - убедени сме. Разнообразни модели, уникални дизайни, богатството от цветове и форми и много стил и естетика, това е магазин Никол. Но нека не забравяме и позитивното, обгрижващо отношение към потребителите, защото няма по-добра реклама от доволния клиент!

Crystal Perfect 
- Магията на лукса! Продуктите на марката с право биха могли да се определят като - лукс, достъпен за всеки. Проектирани със собствен, уникален дизайн, те са едно истинско удоволствие за окото. Моделите Crystal Perfect се различават от масово разпространените "Направи си сам бижута", тях със сигурност не може да си изработите сами! Бижутата на тази марка са с покритие от 18 каратово бяло или жълто позлатяване и са инкрустирани с блестящи кристали Сваровски. Опаковани са в елегантни кутии, които допълват елегантната им визия и се предлагат със сертификат. Луксозният и представителен вид на бижутата Crystal Perfect ги прави един чудесен подарък за всяка дама!
Внимание! Crystal Perfect е запазена търговска марка и нейното разпространение е възможно, само от притежателите и техните упълномощени представители.

Условия за рекламация - Клиентът винаги има право, затова за нас е важно Вие да останете доволни от направената покупка. В случай че поръчаният от Вас продукт не е същия като този, който сте получили - разминава се по описание, цвят или е объркан с друг продукт Вие можете още веднага да предявите рекламация и да го върнете. За целта ни пишете на имейл apreyn.com@gmail.com или ни позвънете на номер 0877739796. Ние ще подменим артикула, а ако това е невъзможно, ще възстановим направените от Вас разходи.
Всеки продукт може да се върне и без основателна причина за рекламация в срок от 14 дни след получаването му, като клиента заплаща сам транспортните разходи. Продуктът трябва да е без видими следи от употреба и да се върне с всички придружаващи документи към него. Трябва да се върне с опция преглед, за да проверим състоянието му. При констатиране на опит за умишлено увреждане на бижутата, продуктите се връщат обратно на получателя за негова сметка.

Гаранция на бижутата - Според българското законодателствo гаранцията на металните елементи е две години и изключва случаите на естествено износване на продукта, вследствие на използване, както и проблемите възникнали след неправилна употреба, съхранение и почистване на бижутата. Ако установите бърза, неестествена промяна на цвета на закупения от Вас продукт ни уведомете, защото може да се касае за производствен дефект на покритието, ние ще подменим продукта с нов/транспортните разходи при замяна се поемат от клиента/. При рекламации свързани с кристалите, относно падане или отлепяне е необходимо да ни изпратите снимка на продукта. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Внимание! - Гаранцията важи само на бижута закупени от нас. Пазете докуметна потвърдаващ, че покупката е извършена от нашия магазин.

Препоръки за употреба и поддържане на бижутата:
1. Не мокрете бижутата това е наистина много важно. Повечето от тях са позлатени и водата уврежда покритието.
2. Не ходете с тях на плаж или на басейн, солената морска вода и хлорираната или минерална вода на басейните променят и нарушават цвета им.
3. Прибирайте бижутата, след като ги свалите в оригиналните им кутийки, защото ако ги смесвате с другите си бижута може да се надраскат.
4. Не почиствайте бижутата с препарати като веро, сапуни, оцет, сода, не забравяйте, че бижутата не са сребро, а са позлатени.
5. Позлатени бижута се почистват с бебешки мокри кърпи с неутрално pH-увиват се за 3-4 минути, след това се излъскват с кърпичката и накрая се подсушават.


Всички текстови материали и описания са с авторски права и копирането им е забранено. Фирма Апрейн Кристал Перфект ЕООД  притежава нотариална заверка на всеки текст и ще подведе под съдебна отговорност всеки, който нарушава авторските права на сайта!

2019, Всички права запазени.