Подаръци, промоции, бижута СваровскиЦена: до
Марка:
Категория:
Цвят:
Име / №:
 


Поръчката в нашия сайт е изключително лесна, тя не изисква регистрация. За да поръчате успешно, следвайте следните стъпки:

Формата БЪРЗА ПОРЪЧКА е за моментно поръчване на един артикул, тя не дава възможност за натрупване на повече продукти. При използване на тази поръчка Вие няма да получите имейл за потвърждение, програмата ще Ви връща автоматично, ако попълвате формата неправилно.

Ако желаете повече от един артикул използвайте възможностите на КОШНИЦАТА.
Стъпка 1:
След като сте избрали желания от вас продукт натиснете бутона Поръчай. Ако желаете още продукти изберете бутона Пазарувай още, ако желаете да финализирате поръчката иберете вида доставката /за поръчки над 49 лева изберете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА/ и натиснете Поръчай

Стъпка 2:
Попълнете задължителните полета означени със звезда като посочите трите си имена, точния адрес /или офиса на куриерите/, където желаете да получите пратката, e-mail и телефон за връзка и мобилен номер/ Ако нямате стационарен номер на телефон, напишете в полето мобилния си номер/. Полетата за фактура и данни на фирма не са задължителни и се попълват само от клиенти желаещи фактура. Ако не желаете фактура маркирайте НЕ. Задължително попълнете четирицифрения код за антиспам защита. Натиснете бутона Поръчай в долната част на прозореца, за да финализирате поръчката. В случай, че сте забравили някое от полетата програмата ще Ви върне автоматично да попълните пропуснатото.

Стъпка 3:
Ако поръчката Ви е приета ще получите автоматизирано съобщение на посочения в поръчката имейл, затова е необходимо да проверите пощата си. Ако не получите потвърждение на имейла си за направената поръчка, то тя е била неуспешна и в нашата база данни няма постъпила заявка. В такива случаи Ви препоръчваме да ни пишете на имейла или да ни потърсите на телефона за връзка, може да използвате и скайп за контакт с нас. 

Стъпка 4:
Когато направената от Вас поръчка е успешна ние ще ви се обадим до 24 часа,  за да потвърдите заявката си (за лоялни и постоянни клиенти не е задължително потвърждение по телефон). 

Поръчките направени след 16,00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден. Поръчките направени  в събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник.

Видове доставки: 
• Доставка до адрес - 6,40 лв. 
• Доставка до офис на Еконт - 4,00 лв. 
• Доставка до офис на Спиди - 3,40 лв. 
• Безплатна доставка за поръчки над 49 лв./не включва продукти на промоция/
Всяка поръчка се изпраща с безплатна опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.
/Ако вашето населено място се обслужва по график от куриерите, ние ще Ви уведомим при потвърждаването на поръчката за точната дата на получаване./


Безплатна доставка-условия:

-Ако поръчката Ви е на стойност над 49 лева ние ще доставим вашите продукти безплатно.
-Към сумата необходима за безплатна доставка  не се включват продукти, които в момента на
 поръчката са на промоция.

  Продуктите се доставят до всяко селище в страната.2019, Всички права запазени.