бижута онлайнЦена: до
Марка:
Категория:
Цвят:
Име / №:
   Как се определя размера на пръстен ?


Ако не знаете размера си, може да се използват два от долу посочените метода, които ще ви помогнат да определите размера на пръстена си. Размерите, които използваме за пръстените в онлайн магазина са по първия метод- вътрешен диаметър.

1-ви метод (вътрешен диаметър по ваш пръстен, който носите)

1. Вземете пръстен, който сте носили на пръста, за който искате да си поръчате новия пръстен

2. Намерете линийка, разграфена на мм.

3. Поставете пръстена на масата хоризонтално и измерете вътрешния му диаметър. При измерването не включвайте металната част пръстена. При измерването се уверете, че сте измерили пръстена в най-широката му част.

4. Отчетете колко мм е диаметъра 

2-ри метод (обиколка на пръста в мм.)

1. Ако нямате пръстен, с размера на този, който искате да си поръчате, вземете хартиена лента

2. Увийте хартиената лента около пръста си и отбележете с молив мястото, където двата края се срещат

3. Вземете линийка, разграфена на мм и измерете лентата до отбелязаните места

4. Така ще разберете обиколката на пръста си  СКАЛА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ РАЗМЕРА НА ПРЪСТЕН

Вътрешен диаметър в мм.

Обиколка на пръста в мм.

Размер на пръстена (USA стандарт)

15,00

47,00

7 (4.0)

15,30

48,00

8 (4.5)

15,60

49,00

9 (4.8)

15,90

50,00

10 (5.3)

16,20

51,00

11 (5.6)

16,60

52,00

12 (6.0)

16,90

53,00

13 (6.4)

17,20

54,00

14 (6.8)

17,60

55,00

15 (7.2)

17,80

56,00

16 (7.5)

18,20

57,00

17 (7.9)

18,50

58,00

18 (8.3)

18,80

59,00

19 (8.7)

19,10

60,00

20 (9.1)


                      
                                                      ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:   
              

1.Необходимо ли е да се регистрирам, за да поръчам е магазин за бижута НИКОЛ?
Не, нашият сайт е без регистрация.

2.Кои са начините, по които мога да поръчам бижута?
Като използвате опциите на кошницата в сайта, чрез формата Бърза поръчка, по телефона/поддържа Вайбър/, чрез онлайн чата, по Скайп или във фейсбук страницата Crystal Perfect.

3.Каква информация е необходима, за да направя поръчка за бижута по чата, телефона или във фейсбук?
Адрес за получаване или офис на куриер, имена и мобилен номер за връзка.

4.В какви са срокове се изпълняват поръчките?
За направените и потвърдени до 16 часа поръчки, получаването е на следващия работен ден. Не се извършват доставки в неделя и в дните обявени за официални неработни празници.

5.С коя куриерска фирма се извършва доставката на бижута?
С Еконт, Спиди и Рапидо.

6.Каква е цената на куриерската услуга?
• Доставка до адрес - 4,50 лв.
• Доставка до офис на Еконт - 4,00 лв.
• Доставка до офис на Спиди - 3,00 лв.
• БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 35 лв./не включва продукти на промоция/

7.Имате ли реален магазин, където мога да разгледам вашите бижута?
Да, но само в град Варна.

8.Мога ли да получа продуктите си на място? 
Да. Тази опция е възможна само за град Варна.

9.Как се заплаща поръчката?
Поръчите се изпращат с опция Наложен платеж – заплаща се на куриера при получаване. Ако желаете продукт, с който да изненадате ваш близък, може да заплатите стойността на бижутата и доставката по банков път и ние ще изпратим пратката безплатно.

10.Извършвате ли доставки на продукти в чужбина?
Да. За международните доставки изискваме авансово заплащане на продукта и доставката.

11.Мога ли да върна или заменя закупен продукт?
Да. За нас е изключително важно да останете доволни от направената покупка. Според законодателството с България за онлайн търговията това може да се направи в срок от 14 дни след получаването на продукта. Необходимо е продукта да не е употребяван.

12.Как да постъпя когато искам да направя рекламация?
Използвайте формата за КОНТАКТИ в сайта, където опишете вида рекламация или ни се обадете по телефона.

13.Кой заплаща куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?
В случаите, когато онлайн магазин за бижута НИКОЛ няма вина за възникнала рекламация, куриерските разходи са за сметка на клиента.

14.Може ли да се получи разминаване в цвета и размера на продукта, с този на снимката й в действителност?Снимките, които представят бижутата, представят най-точно цветовете им. Понякога е възможно неточно възпроизвеждане на цветовете, което се дължи на ваши лични индивидуални настройки и технически параметри на компютрите или устройствата, които използвате за достъп до магазина. Рамерите са винаги много точно описани за всеки артикул.

15.Мога ли да променя поръчката си или да добавя още продукти?
Да. Когато Ви се обадим за потвърждение можете да направите промени, можете също така да ни позвъните по телефона или да ни пишете в онлай чата. Промените ще бъдат отразени и актуализирани.

16.Мога ли да анулирам направена вече поръчка?
Да. Ако се отказвате от поръчката си ни пишете или ни се обадете по телефона.

17.Ще мога ли да видя поръчаните от мен бижута преди да ги заплатя?
Да. Всички продукти се изпращат с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ, която е безплатна.

18.Има ли конфиденциалност на личната информацията когато пазарувам от магазин НИКОЛ?
Да.Магазин НИКОЛ се зарежда през HTTPS формат отбелязан с малко катинарче вляво от линка. По този начин данните, предавани между потребителя и сървъра, са в криптиран вид и са защитени от проследяване и разчитане от трети лица.

19.Как да намеря по-бързо търсен от мен продукт по вид, цвят и цена?
Използвайте търсачката с сайта, тя има възможност да комбинир търсенията. Ако заложите Колиета до 13 лева, тя ще Ви предложи само модели, с тези характеристики.

20.Защо да избера онлайн магазин за бижута НИКОЛ?
Ние сме първия магазин за бижута, който беше направен за България. Винаги предлагаме само нови модели. Държим на качеството, уважаваме клиентите и това, което правим, го правим с много любов.

                             ЗА БЕЗОПАСНОТО ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ ОТ БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ

Онлайн пазаруването от години вече не е новост за българите. То пести време, средства и нерви. При него не е нужно часове наред да обикаляте магазините, докато откриете необходимия Ви продукт, просто с няколко клика в търсачките ще намерите всичко, което търсите. Предлаганите стоки в електронните магазини са значително по-евтини, защото разходите на собствениците им са сведени до минимум, те не плащат наеми за търговски обекти, или заплати на продавач-консултантите си. При пазаруването онлайн липсва директния човешки фактор. Няма опасност да попаднете на намръщена продавачка, която да Ви засипе с негативната си енергия. Не съществува и варианта някой „свръх любезен” консултант, работещ на процент, да Ви убеди да купите нещо, което не Ви е необходимо. Можете да прекарате часове, разглеждайки предлаганите стоки без някои да Ви пришпорва и манипулира да купите нещо. Електронните магазини са винаги отворени за разглеждане и времето Ви за избор в тях е неограничено. Но въпреки всичките си предимства онлайн пазаруването крие опасности и ако не внимавате, може лесно да се превърнете в обект на измама. Има няколко важни правила, спазването, на които ще предотврати възможността да Ви излъжат:

 1. Пазарувайте само от утвърдени сайтове, които съществуват от години, защото има много интернет магазини, които се появяват за месеци, извършват серии от измами и след това изчезват. Предлагаме Ви един полезен инструмент, с който можете да проверите откога съществува определен сайт. В полето напишете домейна/примерно www.apreyn.com/ и ще видите датата на регистрирането му и данните на лицето или фирмата регистрант.

2. Когато проверите кога е регистриран домейна го напишета и в търсачката на Гугъл, ако от този домейн са извършвани измами, няма начин "опарени" клиенти да не са писали за това.

3. Пазарувайте от сайтове, в които задължително откривате данни и адрес на фирма, защото според българското законодателство търговска дейност извършват само регистрираните фирми, за по-голяма сигурност проверете легитимността на фирмата в Търговския регистър.

4. Прочетете внимателно, условията за ползване на сайта и обърнете внимание на гаранционните условия,поддръжката, възможностите за рекламация и връщане на продуктите.

5. Внимавайте за скрити такси, които търговеца некоректно е скрил, при потвърждаването на поръчката, поискайте ясно да ви се обяви, каква ще е сумата за плащане с включена доставка.

Вашите лични данни са защитени по силата на Закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети лица и организации. Ние използваме тази информация за коректна обработка на поръчките, подобряване качеството на обслужването и за комуникация с нашите клиенти. 


 2019, Всички права запазени.